Thuis

Guangzhou Manhan Metal Craft Factory

Uw Gepersonaliseerd Metaal Keychains is zeer kostuum voor onze behoefte, zal ik het opnieuw binnen de toekomst kopen!

—— Jack

De fotopuzzel van uw bedrijf, mijn kleine jongen houdt van het zeer, dankt u!

—— Emily

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Manhan Metal Craft Factory

1 2 3 4
Guangzhou Manhan Metal Craft Factory Guangzhou Manhan Metal Craft Factory Guangzhou Manhan Metal Craft Factory Guangzhou Manhan Metal Craft Factory
办公楼

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Merken : ManHan
Aantal werknemers : 170~200
Jaarlijkse omzet : 100000-700000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

De Fabriek van de het Metaalambacht van Guangzhoumanhan is bezig geweest met industrie de gepersonaliseerde van het digitale afbeeldingproduct (kleurstof-sublimatie), die de ontwikkeling en de toepassing van nieuwe producten integreren. De productielevering omvat: Thermisch overdrachtetiket, Thermische overdrachtsleutelringen, Thermische overdrachtfiguurzaag, Thermische overdracht kosmetische spiegel, het Thermische geval van de overdrachtkaart, de Thermische mat van de overdrachtmuis, Thermisch overdrachtnotitieboekje, de Thermische fles van de overdrachtsport, Thermische overdrachtaansteker, het Thermische geval van de overdrachtsigaret, Thermische overdrachttegenhangers, Thermische overdrachtonderlegger voor glazen etc. Naast passen wij marktontwikkeling aan en lanceren wat met elkaar in verband brengen producten, leveren een groot aantal de parelraad en verf-laag van de aluminium Thermische overdracht. Niet alleen lanceer een waaier van materiaal met manier en de persoonlijkheid, Dit programma kan de gunst van klanten en investeerders winnen. Maar ook hoogwaardig van producten, uitstekende verpakking en een goede overdrachtdeklaag, volgens uw behoeften heeft om sommige foto's te drukken. Wij hebben een fabriek, te produceren om de avondmaalkwaliteit en de concurrerende producten van de prijs thermische overdracht te leveren.

Momenteel, hebben wij vele uitstekende technische personeel, rijp marktkanaal, en goede reputatie。In de toekomst, zal het bedrijf de uitstekende dienst aan gehele klanten verlenen, hebben de concurrerende prijs en de geest van innovatie een hoge vaardigheidsoplossing. Wij streven aan de dienst、 eerlijk beroep、 en solidariteit, om meer marktkanalen open te stellen, marktaandeel uitbreiden, om de potentiële kans, aan ontwikkeling met onze partners te vinden, hopen wij wij onze enthousiaste en perfecte dienst kunnen verlenen.

Contactgegevens
Guangzhou Manhan Metal Craft Factory

Contactpersoon: Miss. Nicole Weng

Tel.: 86-020-81552833-9:00

Fax: 86-020-81548884

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)